top of page

Aan ´t werk

 

Cabana aan ´t werk voor verschillende opdrachtgevers. Hieronder een impressie van interieurplannen variërend van de inrichting van bedrijfs- en publieke ruimten  (WERKEN), family-huizen en appartementen (WONEN) en tweede huizen (CHALETS). Concepten voor wonen & werken worden vertaald naar de stijlelementen: kleur, vorm en materiaal.  

 

Wonen

Interieurs ontwerpen met een eigen sfeer en thuis, waarin volop `GELEEFD` kan worden. Typische Cabana plekken waarin ruimte is om te ontspannen, ontmoeten, spelen, studeren, ....ofwel te LEVEN.

 

Details

Werken

Cabana ontwikkelt totale concepten voor commerciële en publieke ruimtes. Hoe presenteer je jezelf als bedrijf in de markt?  Herkenbaarheid duiden in vorm, kleur en materiaal. Toepasbaar maken van stijlkenmerken als onderdeel van een totaal (interieur-)beeld.

 

Details

 

  
Chalets

Cabana verzorgt de inrichting van chalets in Zwitserland van plan tot realisatie. In nauw overleg met opdrachtgever ontwerpen wij een persoonlijk interieur waarbij alle fases van plan, inkoop, montage en oplevering door Cabana gerealiseerd worden. Opdracht: een tweede huis als thuis.

 

Details

 

 

  
bottom of page